Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Με κυβερνητική άδεια η άλωση της Κρήτης από Τζιχαντιστές





Άσχημα μαντάτα έρχονται από την Αγγλία και την εφημερίδα «The Guardian» με αναφορές ότι η κυβέρνηση της Ελλάδας ανοίγει νέο εσωτερικό μέτωπο με παράνομους μετανάστες που θα εγκαθίστανται στην Κρήτη και σε άλλα νησιά του νοτίου Αιγαίου........


Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο της βρετανικής εφημερίδας «The Guardian» η Ευρωπαϊκή Ένωση θα υλοποιήσει μια νέα αεροναυτική αποστολή στην Μεσόγειο τον Απρίλιο για να σταματήσει την παράνομη παροχή όπλων στις δύο αντιμαχόμενες πλευρές της Λιβύης (δηλαδή στις ισλαμικές δυνάμεις του Φαγέτ Αλ Σαράζ που εδράζουν στην Τρίπολη και τον εθνικό στρατό του στρατηγού Χαλίφα Χαφτάρ που κατέχει τα περισσότερα εδάφη της Λιβύης και έχει ως αρχηγείο την Βεγγάζη), δήλωσαν διπλωμάτες της ΕΕ την προηγούμενη Πέμπτη, με την Ελλάδα να συμφωνεί να υποδέχεται όσους λαθρομετανάστες θα διασώζονται στην θάλασσα.

Η απόφαση καθυστέρησε λόγω των ενστάσεων και διαφωνιών μεταξύ των εμπλεκόμενων χωρών της ευρωπαϊκής αεροναυτικής αποστολής σχετικά με την διαχείριση των παράνομων μεταναστών που θα προέρχονται από την Λιβύη. Ωστόσο ο επικεφαλής των εξωτερικών υποθέσεων της ΕΕ, Ζοζέπ Μπορέλ, δήλωσε τα εξής:

«Ο στόχος της «Operation Irene» (Επιχείρηση Ειρήνη), θέτει πιθανώς την ΕΕ σε κίνδυνο αντιπαράθεσης με την Τουρκία, η οποία στέλνει όπλα στη Λιβύη. Η προηγούμενη αεροναυτική «Operation Sophia» (Επιχείρηση Σοφία), τερματίστηκε επειδή ορισμένες χώρες όπως η Αυστρία και η Ιταλία ισχυρίστηκαν ότι τελικά δεν ενήργησε αποτρεπτικά για τους μετανάστες που προσπαθούν να φτάσουν στην Ευρώπη μέσω της Λιβύης αλλά ως παράγοντας έλξης ενθαρρύνοντας τους να βγουν με βάρκες και άλλα πλωτά σκάφη στην θάλασσα με την ελπίδα να διασωθούν. Η Ελλάδα προσέφερε λιμένες ως σημεία αποβίβασης για τους μετανάστες που θα διασώζονται στην θάλασσα από τα πολεμικά πλοία της αποστολής, όπως μου δήλωσε προσωπικά αξιωματούχος της ελληνικής κυβέρνησης».



Η κυβέρνηση ανοίγει νέα «Κερκόπορτα» στο νότιο Αιγαίο με επίκεντρο την Κρήτη



Απ' ότι φαίνεται τα λεφτά του George Soros και των άλλων ερπετών της Παγκοσμιοποίησης έπιασαν τόπο καθώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη συμφώνησε να μετατραπεί η χώρα μας σε πρώτο σταθμό αποβίβασης παράνομων μεταναστών που θα προέρχονται από την Λιβύη πολλαπλασιάζοντας έτσι το ήδη υπάρχων πρόβλημα με τους χιλιάδες μετανάστες που στοιβάζονται κυρίως στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, αλλά που αργά και σταθερά κατακλύζουν και άλλες περιοχές της Ελλάδας, για να μην αναφέρουμε το κέντρο της Αθήνας που έχει μετατραπεί σε γκέτο του Ισλαμαμπάντ, του Καράτσι και της Καμπούλ…..

Και αν κάποιοι έχουν ακόμα κάποιες αμφιβολίες για το μείγμα των μεταναστών που εισβάλλουν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια (πολιτικοί εκπρόσωποι αριστερών κομμάτων και διαφόρων Μ.Κ.Ο. συνεχίζουν να αναφέρονται σε πρόσφυγες από την Συρία που χρήζουν ασύλου, παρότι η πλειονότητα τους προέρχονται από χώρες όπως το Πακιστάν, Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, Σομαλία, Αλγερία, Μαρόκο και δεκάδες άλλες όπου επικρατεί το ακραίο Ισλάμ και το μίσος προς την Χριστιανική Δύση), το σίγουρο πάντως είναι ότι από την Λιβύη θα έρχονται κυρίως οι μισθοφόροι τζιχαντιστές που μάχονται υπέρ της Τουρκίας και ηττώνται από τις δυνάμεις του «Λιβυκού Εθνικού Στρατού», καθώς και άλλοι ισλαμιστές τυχοδιώκτες από διάφορες αφρικανικές χώρες.

  • Αυτή η εξέλιξη είναι πολύ αρνητική για την ασφάλεια της Κρήτης όπως και άλλων νησιών του νοτίου Αιγαίου, αλλά και συνολικά της χώρας μας, αφού είναι ξεκάθαρο ότι συμβαδίζει με τις στοχεύσεις της Τουρκίας για εμφύτευση «5ης φάλαγγας» εντός των ορίων της υποτιθέμενης «Γαλάζιας Πατρίδας» της έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να αποσπάσει εδάφη και θαλάσσιες ζώνες της Ελλάδας.

Ωραίο το «show» της κυβέρνησης στον Έβρο (μετά το φιάσκο με τα ΜΑΤ στην Χίο και την Λέσβο), ωστόσο είναι φανερό από την αρχή, πριν ακόμα εκλεγεί ως κυβέρνηση η ΝΔ στις περυσινές εθνικές εκλογές, ότι θα επρόκειτο απλώς για μια παραλλαγή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά με γαλάζιο φόντο. Για να είμαστε ακριβέστεροι, η άποψη μας είναι ότι όλα τα κόμματα της βουλής υπηρετούν την «Νέα Τάξη», δηλαδή τους "πεφωτισμένους" εγκληματίες της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, οι οποίοι μεταξύ άλλων έχουν μέσα στους σχεδιασμούς τους τον διαμελισμό της Ελλάδας και για να το πετύχουν αυτό χρησιμοποιούν διάφορα "εργαλεία", μόνο που στην προκειμένη περίπτωση δεν μιλάμε για σφυριά, τρυπάνια, αξίνες και φτυάρια αλλά για άλλου τύπου εργαλεία όπως η οικονομική εξαθλίωση μέσω ΔΝΤ-Τρόικας και μνημονίων, η νομισματική εξάρτηση από την Γερμανική Ευρωζώνη, η κλοπή ιστορίας και πολιτισμού μέσω της Συμφωνίας των Πρεσπών, η δημογραφική αλλοίωση μέσω εποικισμού με ισλαμιστές λαθρομετανάστες αλλά και με απειλές και πολυποίκιλες πολεμικές επιχειρήσεις μέσω της ιμπεριαλιστικής Τουρκίας.



Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στην συμφωνία για την «Επιχείρηση Ειρήνη» προβλέπεται ότι οι διασωθέντες λαθρομετανάστες μετά από την αποβίβαση τους στην Κρήτη ή σε άλλο ελληνικό λιμάνι θα διαμοιράζονται σε όλες τις χώρες που συμμετέχουν στην αεροναυτική αποστολή, μάλιστα η Ελλάδα κάθε τετράμηνο θα έχει το δικαίωμα να αποσύρει το λιμάνι της αν κρίνει ότι αυτό επιβαρύνεται υπερβολικά, ενώ το κόστος της μεταφοράς και της διαμονής των διασωθέντων θα καλύπτεται από την ΕΕ.
  • Πάντως, ακόμα και αν ισχύουν οι παραπάνω διατυπώσεις σε αυτήν την ευρωπαϊκή συμφωνία, η ουσία δεν αλλάζει αφού η κυβέρνηση συμφώνησε να ανοίξει μια νέα πληγή στην χώρα μας και μάλιστα σε νησιά και λιμάνια που βρίσκονται πλησίον ή εντός μιας ευρύτερης θαλάσσιας και εδαφικής περιοχής που αμφισβητείται έντονα από την Τουρκία. 
  • Επίσης όλα αυτά συμβαίνουν σε μια εποχή όπου ο ελληνικός λαός αναγκαστικά (και με στρατιωτικό νόμο) είναι κλειδωμένος στο σπίτι με πρόσχημα την κρίση του τεχνητού κορωναϊού, άρα απαγορεύεται να αντιδράσει...... σε μια εποχή όπου ανθεί η κρατική και μιντιακή τρομοκρατία, ενώ παράλληλα η ΕΕ βρίσκεται πολύ κοντά στην διάλυση της και άρα οι όποιες συμφωνίες της, κατά πάσα πιθανότητα, είναι κενού περιεχομένου......


Εμείς, ως πολίτες που ασκούν ανεξάρτητη δημοσιογραφία μέσα από αυτό το Blog και την σελίδα μας στο Facebook και καθώς το θέμα είναι σοβαρό για τα εθνικά μας συμφέροντα, θα συνεχίσουμε να το παρακολουθούμε με πολύ προσοχή και θα σας ενημερώνουμε διαρκώς για την εξέλιξή του.