Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Κρήτη: Ιμάμης καλεί τους Μωαμεθανούς σε Jihad (Ιερό Πόλεμο)

 


Μετά την αποκάλυψη για τον Ισλαμιστή που επιτέθηκε το Πάσχα στον Άγιο Παντελεήμονα που στην συνέχεια πήρε και ελληνικό διαβατήριο, όπως και την πρόσφατη τάση εξέγερσης παράνομων μεταναστών στο ΚΙΤ της Σάμου το έρχονται πληροφορίες και ντοκουμέντα για την δράση ισλαμιστών που έχουν εισρεύσει παράνομα στην Ελλάδα, δραστηριοποιούνται στην Κρήτη και σαφώς αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για την εσωτερική ασφάλεια.

Όπως αποκαλύπτεται από την έρευνα του «Meaculpa» αλλά και από βίντεο του Κων/νου Μπογδάνου – πρόεδρος του κόμματος «Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής» και πρώην βουλευτής της ΝΔ – πρόκειται για τον Αιγύπτιο Ιμάμη Elsaeyd Montaser που βρίσκεται στα Χανιά αρκετά χρόνια. Ο συγκεκριμένος είναι μέλος των «Αδελφών Μουσουλμάνων» και προπαγανδίζει ανενόχλητος τις θέσεις τους  προωθώντας τον Ιερό Πόλεμο (Jihad), επίσης είναι υποστηρικτής της Χαμάς και της Τουρκίας. Ακόμα και αν η ύπαρξη και η δράση του είναι γνωστή στις υπηρεσίες πληροφοριών, τα κηρύγματα και οι αναρτήσεις του στα social media μπορούν να εμπνεύσουν και να παρακινήσουν αρκετούς φανατικούς ισλαμιστές στην χώρα μας που δεν βρίσκονται υπό έλεγχο των αρχών να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές ενέργειες.

 


 

Όπως αποδεικνύουν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που παρατίθενται παραπάνω, ο Elsaeyd Montaser έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές το κλειστό και το ανοιχτό στάδιο των Χανίων όπως επίσης και το παράνομο τζαμί Qubaa στα Χανιά για να πραγματοποιήσει τα επιθετικά κηρύγματά του κατά αλλοθρήσκων (Χριστιανών και Εβραίων).
 





Πηγή: Meaculpa. gr

 

Εθνικό Δίκτυο Πολιτών: Για ότι κακό συμβεί μελλοντικά την ύψιστη ποινική ευθύνη θα την έχουν  όλοι αυτοί που με τις πολιτικές αποφάσεις τους επέτρεψαν να εισβάλλουν στην Ελλάδα όλα αυτά τα κακοποιά στοιχεία που απειλούν την ελληνική κοινωνία και την χώρα, αυτοί θα πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα συλληφθούν.