Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ο "Μεγαλειώτατος" Α. Τσίπρας επιθεώρησε το πυρόπληκτο Μάτι








Γράφει ο "Περαστικός"
Η απρόοπτη επίσκεψη του "λαοπρόβλητου" Πρωθυπουργού μας στο πυρόπληκτο Μάτι εξέθεσε τους κατοίκους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που καταγράφηκαν ως "αδικαιολογήτως" απόντες. 
Οι μόνοι ίσως που στάθηκαν στο ύψος τους ήταν μερικοί πυροσβέστες σε στάση προσοχής που τον χαιρετούσαν στρατιωτικά (;) και 2-3 μυστικοσύμβουλοι του.
Οι πολίτες στο Μάτι δεν "ευθύνονται" μόνο που κάηκαν από την πυρκαγιά της περασμένης Δευτέρας αλλά και που δεν έστρωσαν κόκκινο χαλί στην ξαφνική επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα ο "γαλαζοαίματος" αρχηγός μας στην κατεστραμμένη περιοχή. Μεγάλη ευθύνη φέρουν και οι απεσταλμένοι των ΜΜΕ (δημοσιογράφοι και κάμεραμαν), επειδή δεν προέβλεψαν το δρομολόγιο του "Εξοχότατου" αυτοανακυρηχθέντος "Βασιλέα" της Ελλάδος ή εγκάθετου σταλινικού "Πατερούλη" (διαλέξτε ότι προτιμάτε απ τα δύο) και επέλεξαν να βρίσκονται στην Ραφήνα όπου συνέβη ένα ναυτικό ατύχημα με το πλοίο «Flying Cat 4», ευτυχώς χωρίς ανθρώπινες απώλειες.

Ο Αλέξης στην ξαφνική έφοδο που πραγματοποίησε έπιασε στον ύπνο τους κατοίκους στο πολύπαθο Μάτι.......

Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξα αλλά και το βίντεο που δημοσιεύτηκε, ο "σύντροφος" Αλέκσης έφτασε στην περιοχή της πρόσφατης τραγωδίας επισήμως γύρω στις 8:30 με 9.45 το πρωί (ανεπισήμως οι κακές γλώσσες λένε ότι έφτασε εκεί νωρίτερα, γύρω στις 07.00, όταν οι ντόπιοι κάτοικοι δεν είχαν ξυπνήσει καλά-καλά) και η επίσκεψη του διήρκεσε περίπου μια ώρα.
Εκεί ο Τσίπρας επιθεώρησε μικρό, επιλεγμένο τμήμα της πυρόπληκτης περιοχής συνοδεία της διευθύντριας του γραφείου του Άννα Πεπέ, του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, την διευθύντρια του γραφείου του Τζανακόπουλου, Ελευθερία Χατζηγεωργίου και ενημερώθηκε από τον επικεφαλής περιοχής του στρατού για την παροχή βοήθειας από τις Ένοπλες Δυνάμεις στους πυρόπληκτους, όπως ενημερώθηκε αντίστοιχα και από τον επικεφαλής περιοχής της πυροσβεστικής.



Quiz: Ποιόν χαιρετούσαν στρατιωτικά οι πυροσβέστες, τον κλώνο του Ντούτσε, του Στάλιν, του Μάο ή του Κιμ Γιονγκ Ουν;;;
Εδώ θα ήθελα να σχολιάσω την υποτελή στάση που επέδειξαν ορισμένοι πυροσβέστες απέναντι σε έναν κρατικό λειτουργό, έστω και υψηλόβαθμο (όπως είναι ο πρωθυπουργός) και ο οποίος πληρώνεται ασφαλώς από τον ελληνικό λαό (όπως και οι παραπάνω δημόσιοι υπάλληλοι), επειδή τον χαιρετούσαν στρατιωτικά, άρα τιμητικά, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για κάποιον που παριστάνει τον πρωθυπουργό ενός υποτελούς κράτους και προτεκτοράτου του Βερολίνου και των Βρυξελλών και που έχει βασικές ευθύνες - εκτός των άλλων - για τον θάνατο περισσότερων από 90 ανθρώπων στις πρόσφατες πυρκαγιές και οσονούπω μπορεί να βρίσκεται καταδικασμένος με ισόβια κάθειρξη.



Κατανοώ το πρωτόκολλο, αλλά ας δουλέψει και λίγο το μυαλό σε τέτοιες περιπτώσεις. 
Κύριοι, δεν οφείλετε τίποτα σε έναν μειοψηφικό φασίστα που παριστάνει τον πρωθυπουργό. Εσείς οφείλετε κυρίως υπακοή στο Σύνταγμα, στην πατρίδα και στον ελληνικό λαό και όχι στον κάθε δοσίλογο, ασχέτως αξιώματος. 
- Εναλλακτικά πάντως θα μπορούσατε να τον χαιρετάτε με το ένα χέρι, ενώ ταυτόχρονα με το άλλο να πιάνατε τα α*χ*δια σας εις ένδειξη "σεβασμού"...... γιατί αυτό αρμόζει σε έναν πολιτικό αγύρτη και εγκληματία. 
Σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα έπρεπε να αποδίδετε στον συγκεκριμένο ανθέλληνα και μπολσεβίκο στρατιωτικό χαιρετισμό.

"Συμπτωματικά" μετά την πυρκαγιά έρχονται οι κατεδαφίσεις......

Ξεπερνώντας ωστόσο τις παραπάνω ανούσιες χαιρετούρες και σύμφωνα με το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ο Τσίπρας φαίνεται να συνομιλεί με κάποια μαντάμ (η οποία πιθανότατα θα ανήκει στο ίδιο κομμουνιστικό μαντρί) και που αναφέρει πως: «υπάρχουν μάντρες στα σημεία που υπήρχε πρόσβαση στη θάλασσα».
Η στιχομυθία συνεχίζεται με τον πρωθυπουργό να ρωτάει «δηλαδή δεν υπάρχει πρόσβαση στη θάλασσα;»,
Λαμβάνοντας την μονολεκτική απάντηση: «καμία». Στην συνέχεια ολοκληρώνεται ο διάλογος με την "συντρόφισσα" να του λέει πως: «όλοι στην περιοχή θέλουν να γίνει κάτι καλύτερο».

  • Όλοι γνωρίζουμε τι εννοούν ως κάτι "καλύτερο" για την περιοχή οι κομμουνιστές και νεοταξίτες της κυβέρνησης, αλλά και όλοι οι άλλοι ομοϊδεάτες τους που έχουν διασκορπιστεί στα διάφορα σοσιαλιστικά ή "αριστεροπροοδευτικά" ή νεοφιλελεύθερα κόμματα, έχοντας όμως κρύψει την πραγματική σταλινική/μαοϊκή ή νεοταξική φάτσα τους.
Αυτό που εννοούν παραπάνω συνεπάγεται το γκρέμισμα των αυθαιρέτων (κυρίως των μικρών και φτωχικών μόνιμων ή εξοχικών κατοικιών) και παράδοση της περιοχής σε νομιμοφανείς "επενδυτές" και "δωρητές" – ντόπιους και ξένους – για να την αξιοποιήσουν με "υψηλά" στάνταρτ ασφαλείας και να την μετατρέψουν σε μια ελληνική "Ριβιέρα" ή και "Ατλάντικ Σίτυ".

  • Δηλαδή πριν καν κοπάσουν οι θρήνοι και οι καπνοί της τραγωδίας οι φασιστοκομμουνιστές της κυβέρνησης ξεκίνησαν τις μπίζνες…..

Αλήθεια, τι εργασιομανείς που είναι όλοι αυτοί οι περίεργοι (απ) "άνθρωποι" αφού μπορούν και "καταπνίγουν" τον πόνο τους για τα δεκάδες θύματα προκειμένου να προωθήσουν την ανάπτυξη του τόπου; Πραγματικά είναι "αξιέπαινοι" επειδή σφίγγουν τα δόντια παρά την καθολική αποτυχία τους και συνεχίζουν συσπειρωμένοι στην μάχη "κατά" της διαφθοράς, της υποτέλειας, της διαπλοκής, της φτωχοποίησης, του καπιταλισμού, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα, ακόμα και την κατάλυση του Συντάγματος και της δημοκρατίας ή και την εξαπάτηση του λαού προς "όφελος" του...... 
Τι "μεγαλειώδης" συντροφικότητα και αγκίστρωση με την εξουσία είναι αυτή που έχουν; 

  • Πραγματικά οι κυβερνητικοί συμμορίτες μας μαθαίνουν νέα πολιτικά ήθη για το τι εστί φασισμός, τα οποία προφανώς μας διέφευγαν…..
Άλλωστε από την πρώτη στιγμή μας το είπαν δημοσίως και κατάμουτρα: «εσείς φταίτε που καήκατε», και «εσείς φταίτε που χτίσατε αυθαίρετα», που έχει ασφαλώς και άλλα κωδικοποιημένα μηνύματα όπως: «εσείς φταίτε που διαπλεκόσασταν με τα άλλα κόμματα της μεταπολίτευσης και νομιμοποιήσατε τα αυθαίρετα», αλλά βεβαίως και το: «εσείς φταίτε που με 
ψηφίσατε»……


Εδώ θέλω να σημειώσω ότι πέρα από την κυνικότητα της κυβέρνησης και παρά την διαφωνία μου στην πρώτη κατηγορία (εννοώ ότι δεν φταίει ο κόσμος που κάηκε αφού δεν εκπαιδεύτηκε να αντιμετωπίζει φωτιές, αλλά ούτε ενημερώθηκε έγκαιρα για να μπορέσει να διαφύγει), ωστόσο είναι αληθείς οι άλλες τρεις καταγγελίες/κατηγορίες της κυβέρνησης εναντίον μας.
Πράγματι κάποιοι έχτισαν αυθαίρετα και είχαν συναλλαγές και διαπλοκή με τα διάφορα κόμματα της μεταπολίτευσης, αλλά και ίσως ψήφισαν τους σημερινούς κρυφομπολσεβίκους και νεοταξίτες της κυβέρνησης.
Ασφαλώς αυτή η εγκληματική οργάνωση που κυβερνά την χώρα δεν έχει κανένα δικαίωμα να μας επικρίνει, αλλά θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι ως λαός κατά τα χρόνια της μεταπολίτευσης συμπεριφερθήκαμε σαν ιδιώτες ή κομματικοί δούλοι – εκτός εξαιρέσεων – και μας εξαγόρασαν (με άδειες για αυθαίρετα, με βολέματα στο δημόσιο, με διάφορες μαϊμού και προνομιούχες επιδοτήσεις, με ανεξέλεγκτα δάνεια κτλ), για να καρπώνονται αυτοί την εξουσία και να μας καταστρέφουν σταθερά και διαχρονικά.
Δηλαδή μας απέσπασαν το κράτος μας και μας αφαίρεσαν την ιδιότητα του πολίτη μετατρέποντας μας σε δούλο ή ιδιώτη και ουσιαστικά σε όχλο. Αυτή η νοοτροπία πρέπει να αλλάξει αν θέλουμε πραγματικά να απελευθερωθούμε οριστικά από τους εκμεταλλευτές και δημίους μας.

Σε κλοιό προστασίας ο λαοφιλής Πρωθυπουργός
Κλείνοντας να αναφέρω ότι όπως αναμενόταν, ο "λαοφιλής" Α. Τσίπρας βρέθηκε εκεί με ισχυρή φρουρά προσωπικής ασφάλειας, ενώ όπως επίσης αναμενόταν, απουσίαζαν παντελώς οι πολίτες και κάτοικοι της περιοχής...... LOL 😂

Παρακάτω το επίμαχο βίντεο:






Σημείωση: Ο Περαστικός (δηλαδή εγώ), δεν είναι κάτοικος της Ανατολικής Αττικής, δεν έχει αυθαίρετο αλλά τροχόσπιτο, ούτε ήταν ποτέ μέλος κόμματος, όμως όλοι έχουμε μικρές ή μεγάλες ευθύνες για την κατάντια και την υποδούλωση της χώρας μας.



Πηγή: Ο "Περαστικός"...........😎